Συμβουλές για βελτίωση της σεξουαλικής ζωής

Συμβουλές για βελτίωση της σεξουαλικής ζωής

Είτε το πρόβλημα είναι μεγάλο είτε μικρό, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για βελτίωση της σεξουαλικής ζωής. Η σεξουαλική σας ευημερία συμβαδίζει με τη γενική ψυχική, σωματική και συναισθηματική σας υγεία ισχυρίζονται οι Athens escorts. Επικοινωνία με τον σύντροφό σας, διατηρώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, εκμεταλλευόμενος μερικά από τα πολλά εξαιρετικά υλικά αυτοϊκανοποίησης στην αγορά και απλά διασκεδάζοντας μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε δύσκολες στιγμές.

 

Απολαμβάνοντας μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή

Φύλο. Η λέξη μπορεί να προκαλέσει ένα καλειδοσκόπιο συναισθημάτων. Από την αγάπη, τον ενθουσιασμό και την τρυφερότητα μέχρι τη λαχτάρα, το άγχος και την απογοήτευση – οι αντιδράσεις είναι τόσο διαφορετικές όσο οι ίδιες οι σεξουαλικές εμπειρίες. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι θα συναντήσουν όλα αυτά τα συναισθήματα και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής ζωής που εκτείνεται αρκετές δεκαετίες.

 

Αλλά τι είναι το σεξ;

Σε ένα επίπεδο, το σεξ είναι απλώς μια άλλη ορμονική σωματική λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να διαιωνίζει το είδος. Φυσικά, αυτή η στενή άποψη υποτιμά την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης σεξουαλικής απόκρισης. Εκτός από τις βιοχημικές δυνάμεις στην εργασία, οι εμπειρίες και οι προσδοκίες σας βοηθούν στη διαμόρφωση της σεξουαλικότητας σας. Η κατανόησή σας για τον εαυτό σας ως σεξουαλικό ον, οι σκέψεις σας για το τι αποτελεί ικανοποιητική σεξουαλική σύνδεση και η σχέση σας με τον σύντροφό σας είναι βασικοί παράγοντες στην ικανότητά σας να αναπτύξετε και να διατηρήσετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

 

Μιλώντας στον σύντροφό σας

Πολλά ζευγάρια δυσκολεύονται να μιλήσουν για σεξ ακόμη και υπό τις καλύτερες συνθήκες. Όταν εμφανίζονται σεξουαλικά προβλήματα, τα συναισθήματα του πόνου, της ντροπής, της ενοχής και της δυσαρέσκειας μπορούν να σταματήσουν εντελώς τη συνομιλία. Επειδή η καλή επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας υγιούς σχέσης, η καθιέρωση ενός διαλόγου είναι το πρώτο βήμα όχι μόνο για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, αλλά και για έναν στενότερο συναισθηματικό δεσμό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτού του ευαίσθητου θέματος.

 

Βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε

Υπάρχουν δύο τύποι σεξουαλικών συνομιλιών: αυτές που έχετε στην κρεβατοκάμαρα και αυτές που έχετε αλλού. Είναι απολύτως κατάλληλο να πείτε στον σύντροφό σας τι αισθάνεται καλά στη μέση της αγάπης, αλλά είναι καλύτερο να περιμένετε έως ότου βρίσκεστε σε πιο ουδέτερο περιβάλλον για να συζητήσετε μεγαλύτερα ζητήματα, όπως αναντιστοιχία σεξουαλικής επιθυμίας ή προβλήματα οργασμού.

 

Αποφύγετε την κριτική

Προτάσεις με θετικούς όρους, όπως, “Μου αρέσει πολύ όταν αγγίζεις τα μαλλιά μου ελαφρά με αυτόν τον τρόπο”, αντί να επικεντρώνομαι στα αρνητικά. Προσέγγιση ενός σεξουαλικού ζητήματος ως πρόβλημα που πρέπει να λυθεί από κοινού και όχι ως άσκηση ευθύνης.

 

Εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας για τις αλλαγές στο σώμα σας

Εάν οι εξάψεις σας κρατούν τη νύχτα ή η εμμηνόπαυση έχει κάνει τον κόλπο σας στεγνό, μιλήστε με τον σύντροφό σας για αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ καλύτερο να ξέρει τι συμβαίνει παρά να ερμηνεύει αυτές τις φυσικές αλλαγές ως έλλειψη ενδιαφέροντος. Ομοίως, εάν είστε άντρας και δεν παίρνετε πλέον στύση μόνο από τη σκέψη του σεξ, δείξτε στον σύντροφό σας πώς να σας ενθαρρύνει και όχι να την αφήσετε να πιστέψει ότι δεν είναι αρκετά ελκυστική για να σας ξυπνήσει πια.

 

Να είσαι ειλικρινής

Μπορεί να πιστεύετε ότι προστατεύετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας με πλαστά οργασμό, αλλά στην πραγματικότητα ξεκινάτε μια ολισθηρή πλαγιά. Όσο δύσκολο είναι να μιλάμε για οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει στα ύψη όταν το ζήτημα θάβεται κάτω από χρόνια ψέματα, πληγές και δυσαρέσκεια.

 

Μην εξομοιώνετε την αγάπη με το σεξ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φροντίδας και τρυφερότητας. αγγίξτε και φιλίστε συχνά. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας για τις σεξουαλικές σας δυσκολίες. Εστιάστε στη διατήρηση της συναισθηματικής και σωματικής οικειότητας στη σχέση σας. Για τα μεγαλύτερα ζευγάρια, ένα άλλο δυνητικά ευαίσθητο θέμα που αξίζει να συζητηθεί είναι το τι θα συμβεί αφού πεθάνει ένας σύντροφος. Σε ζευγάρια που απολαμβάνουν μια υγιή σεξουαλική ζωή, ο επιζών σύντροφος πιθανότατα θα θέλει να αναζητήσει έναν νέο σύντροφο. Εκφράζοντας την ειλικρίνειά σας σε αυτήν τη δυνατότητα ενώ είστε και οι δύο ακόμα ζωντανοί θα ανακουφίσετε πιθανώς την ενοχή και θα καταστήσετε τη διαδικασία λιγότερο δύσκολη για τον επιζώντα σύντροφο αργότερα.

 

Χρήση στρατηγικών αυτοϊκανοποίησης

Η αντιμετώπιση των σεξουαλικών προβλημάτων είναι πιο εύκολη τώρα από ποτέ. Επαναστατικά φάρμακα και επαγγελματίες σεξουαλικοί θεραπευτές είναι εκεί αν τα χρειάζεστε. Αλλά μπορεί να είστε σε θέση να επιλύσετε δευτερεύοντα σεξουαλικά ζητήματα κάνοντας μερικές προσαρμογές στο στιλ αγάπης σας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας. Υπάρχουν πολλά καλά υλικά αυτοϊκανοποίησης για κάθε είδος σεξουαλικού ζητήματος. Περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ή στο τοπικό βιβλιοπωλείο σας, διαλέξτε μερικούς πόρους που ισχύουν για εσάς και χρησιμοποιήστε τους για να βοηθήσετε εσάς και τον σύντροφό σας να ενημερωθείτε καλύτερα για το πρόβλημα. Εάν η άμεση συζήτηση είναι πολύ δύσκολη, εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να υπογραμμίσετε αποσπάσματα που σας αρέσουν ιδιαίτερα και να τους δείξουμε ο ένας στον άλλο.

 

Προβλήματα απορρήτου και χρήση Διαδικτύου

Το Διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή όλων των τύπων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων και άλλων προϊόντων (όπως σεξουαλικά παιχνίδια) που μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή. Παρόλο που μπορεί να είναι προφανές, μην χρησιμοποιείτε ποτέ τον υπολογιστή σας στο χώρο εργασίας για να κάνετε τέτοιες αναζητήσεις, για να αποφύγετε πιθανή αμηχανία με τον εργοδότη σας, ο οποίος είναι πιθανό να παρακολουθεί το ιστορικό αναζήτησής σας. Άτομα που αισθάνονται άβολα ακόμη και για τη χρήση οικιακών υπολογιστών και πιστωτικών καρτών για την παραγγελία πληροφοριών ή προϊόντων που σχετίζονται με το σεξ ενδέχεται να μπορούν να βρουν ένα κοντινό κατάστημα (ειδικά σε μεγάλες πόλεις) και να πληρώσουν με μετρητά.

 

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο

Καθώς μεγαλώνετε, το σεξ επιβραδύνεται. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας βρίσκοντας ένα ήσυχο, άνετο περιβάλλον χωρίς διακοπές για σεξ. Επίσης, κατανοήστε ότι οι φυσικές αλλαγές στο σώμα σας σημαίνουν ότι θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να ξυπνήσετε και να φτάσετε στον οργασμό. Όταν το σκέφτεστε, το να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο για σεξ δεν είναι κακό. Η εργασία αυτών των φυσικών αναγκών στη ρουτίνα της αγάπης σας μπορεί να ανοίξει πόρτες σε ένα νέο είδος σεξουαλικής εμπειρίας.

 

Χρησιμοποιήστε λίπανση

Συχνά, η κολπική ξηρότητα που ξεκινά από την εμμηνόπαυση μπορεί εύκολα να διορθωθεί με λιπαντικά υγρά και πηκτές. Χρησιμοποιήστε αυτά τα ελεύθερα για να αποφύγετε το οδυνηρό σεξ – ένα πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει στη χιονοστιβάδα της λίμπιντο και να αυξάνει τις εντάσεις στις σχέσεις. Όταν τα λιπαντικά δεν λειτουργούν πλέον, συζητήστε άλλες επιλογές με το γιατρό σας.

 

Διατηρήστε τη φυσική στοργή

Ακόμα κι αν είστε κουρασμένοι, τεταμένοι ή αναστατωμένοι σχετικά με το πρόβλημα, η συμμετοχή σε φιλιά και αγκαλιές είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός συναισθηματικού και σωματικού δεσμού.

 

Πρακτική ευαισθησίας

Οι τεχνικές ευαισθησίας εστίασης που χρησιμοποιούν οι θεραπευτές του σεξ μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τη σωματική οικειότητα χωρίς να αισθάνεστε πιεσμένοι. Πολλά βιβλία αυτοϊκανοποίησης και εκπαιδευτικά βίντεο προσφέρουν παραλλαγές σε αυτές τις ασκήσεις. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από το σύντροφό σας να σας αγγίξει με έναν τρόπο που θα ήθελε να αγγίξει. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη αίσθηση της πίεσης, από ήπια έως σταθερή, που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

 

Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις

Η ανάπτυξη ενός ρεπερτορίου διαφορετικών σεξουαλικών θέσεων όχι μόνο αυξάνει το ενδιαφέρον για την αγάπη, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων. Για παράδειγμα, η αυξημένη διέγερση στο σημείο G που εμφανίζεται όταν ένας άντρας μπαίνει στο σύντροφό του από πίσω μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να φτάσει στον οργασμό.

 

Το G-spot

Το σημείο G-spot ή το Grafenberg, που πήρε το όνομά του από τον γυναικολόγο που το εντόπισε για πρώτη φορά, είναι ένα ανάχωμα υπερ-ευαίσθητου σπογγώδους ιστού που βρίσκεται στην οροφή του κόλπου, ακριβώς μέσα στην είσοδο. Η σωστή διέγερση του G-spot μπορεί να προκαλέσει έντονο οργασμό. Λόγω της δυσπρόσιτης τοποθεσίας του και του γεγονότος ότι διεγείρεται με επιτυχία με το χέρι, το G-spot δεν ενεργοποιείται συνήθως για τις περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της κολπικής επαφής. Ενώ αυτό οδήγησε ορισμένους σκεπτικιστές να αμφισβητήσουν την ύπαρξή του, η έρευνα έχει δείξει ότι υπάρχει διαφορετικό είδος ιστού σε αυτήν την τοποθεσία.

Πρέπει να ξυπνήσετε σεξουαλικά για να μπορέσετε να εντοπίσετε το G-spot σας. Για να το βρείτε, δοκιμάστε να τρίψετε το δάχτυλό σας σε μια κινούμενη κίνηση κατά μήκος της οροφής του κόλπου σας ενώ βρίσκεστε σε θέση οκλαδόν ή καθιστή ή ζητήστε από τον σύντροφό σας να κάνει μασάζ στην άνω επιφάνεια του κόλπου σας μέχρι να παρατηρήσετε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή. Ορισμένες γυναίκες τείνουν να είναι πιο ευαίσθητες και μπορούν να βρουν το σημείο εύκολα, αλλά για άλλες είναι δύσκολη.

Εάν δεν μπορείτε να το εντοπίσετε εύκολα, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Κατά τη σεξουαλική επαφή, πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι το σημείο G μπορεί να διεγερθεί πιο εύκολα όταν ο άνδρας μπαίνει από πίσω. Για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης, το παιχνίδι με το G-spot μπορεί να είναι μια θετική προσθήκη στην αγάπη.

Η στοματική διέγερση της κλειτορίδας σε συνδυασμό με τη χειροκίνητη διέγερση του G-spot μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα έντονο οργασμό.

 

Γράψτε τις φαντασιώσεις σας

Αυτή η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε πιθανές δραστηριότητες που πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να είναι ενεργοποιημένες για εσάς ή τον σύντροφό σας. Δοκιμάστε να σκεφτείτε μια εμπειρία ή μια ταινία που σας ξύπνησε και, στη συνέχεια, μοιραστείτε τη μνήμη σας με τον σύντροφό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με χαμηλή επιθυμία.

 

Κάντε ασκήσεις Kegel

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ικανότητα ασκώντας τους μυς του πυελικού εδάφους. Για να κάνετε αυτές τις ασκήσεις, σφίξτε τον μυ που θα χρησιμοποιούσατε εάν προσπαθούσατε να σταματήσετε τα ούρα στο μέσο. Κρατήστε τη συστολή για δύο ή τρία δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το. Επαναλάβετε 10 φορές. Προσπαθήστε να κάνετε πέντε σετ την ημέρα. Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν οπουδήποτε – ενώ οδηγείτε, κάθεστε στο γραφείο σας ή στέκεστε στη γραμμή πληρωμής. Στο σπίτι, οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιούν κολπικά βάρη για να προσθέσουν αντίσταση στους μυς. Συζητήστε με το γιατρό σας ή έναν σεξουαλικό θεραπευτή για το πού να τα πάρετε και πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

 

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε

Κάντε κάτι καταπραϋντικό μαζί πριν κάνετε σεξ, όπως να παίξετε ένα παιχνίδι ή να βγείτε για ένα ωραίο δείπνο. Ή δοκιμάστε τεχνικές χαλάρωσης όπως ασκήσεις βαθιάς αναπνοής ή γιόγκα.

 

Χρησιμοποιήστε έναν δονητή

Αυτή η συσκευή μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να μάθει για τη δική της σεξουαλική απόκριση και να της επιτρέψει να δείξει στον σύντροφό της τι της αρέσει.

 

Μην τα παρατάς

Αν δεν φαίνεται καμία από τις προσπάθειές σας να λειτουργεί, μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Ο γιατρός σας μπορεί συχνά να προσδιορίσει την αιτία του σεξουαλικού σας προβλήματος και μπορεί να είναι σε θέση να εντοπίσει αποτελεσματικές θεραπείες. Αυτός ή αυτή μπορεί επίσης να σας φέρει σε επαφή με έναν σεξουαλικό θεραπευτή που μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε ζητήματα που μπορεί να εμποδίζουν μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

 

Διατήρηση καλής υγείας

Η σεξουαλική σας ευημερία συμβαδίζει με τη γενική ψυχική, σωματική και συναισθηματική σας υγεία λένε οι escorts call girls. Επομένως, οι ίδιες υγιείς συνήθειες στις οποίες βασίζεστε για να διατηρήσετε το σώμα σας σε φόρμα μπορούν επίσης να διαμορφώσουν τη σεξουαλική σας ζωή.

 

Δείτε περισσότερα για σεξουαλική ζωή:

Σχετικά με IOANNA KOSTAKI

Με λένε Ιωάννα Κωστάκη και είμαι blogger για πάνω από 20 χρόνια. Το BLOGGERTIPS είναι το site που με αντιπροσωπεύει. Ασχολούμαι με την επικαιρότητα και μου αρέσει να σχολιάζω τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική.
Δημοσιεύθηκε στην SEX TIPS και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , , , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *