Blogger Tips – Tricks – Gadgets – Templates – Hacks

ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG – SITE ΣΟΥPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF
Καλησπέρα σας,σκέφτηκα να αρχίσω μια νέα σειρά αναρτήσεων, στις οποίες θα περιγράψω ρεαλιστικούς τρόπους, με τους οποίους μπορεί κανείς να εξασφαλίσει ένα σταθερό και σίγουρο εισόδημα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από το web. Την αφορμή για να συγγράψω αυτή την νέα σειρά αναρτήσεων, την πήρα από τον ίδιο μου τον εαυτό, που πλέον έχω καταφέρει να βγάζω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό τον μήνα. Το καλύτερο είναι ότι για μένα το μπλογκ είναι απλά ένα χόμπυ, και όπως και με τα άλλα χόμπυ μου, ασχολούμαι ΜΟΝΟ τον ελεύθερο χρόνο μου. Επίσης αξίζει να αναφερθεί, ότι από μήνα σε μήνα αυξάνεται διαρκώς το εισόδημα αυτό. Σταματώ εδώ τη φλυαρία μου, που θα συνεχιστεί στα επόμενα σχετικά ποστς, και περνάω στο θέμα της ανάρτησης, που είναι τα affiliate δίκτυα.Απαραίτητη Ορολογία:affiliate = συνεργάτης

marketing = τρόποι προώθησης αγαθών

network = δίκτυο

affiliate network = δίκτυο συνεργατών

affiliate marketing = προώθηση αγαθών με συνεργάτες

publisher = εκδότης, διαφημιστής

advertisers = διαφημιζόμενοι

affiliate ID = ο μοναδικός ID κώδικας ενός συνεργάτη

super affiliates, subaffiliates = Οι συνεργάτες που έχουν εγγραφεί στο δίκτυο, χάρη σε έναν άλλον συνεργάτη, που κερδίζει ένα ποσοστό για ένα χρονικό διάστημα επί των κερδών τους. Αυτό το ποσό του το πληρώνει το δίκτυο, και δεν το στερούνται οι νέοι συνεργάτες.
Το affiliate marketing, που τώρα αρχίζει και αναπτύσσεται στην Ελλάδα, είναι ένα είδος αγοράς, όπου οι διαφημιζόμενοι απευθύνονται στα affiliate networks για να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Από που όμως θα προβληθούν αυτα? Για αυτόν τον λόγο, στα affiliate networks εγγραφόμαστε κι εμείς, οι διαφημιστές (publishers), αυτοί δηλαδή που διαθέτουν ένα μέσο προβολής (blog, website, λίστα με e-mails) και μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα των διαφημιζόμενων, και φυσικά επί πληρωμή.


Εάν έχεις κάποιο μέσο προώθησης λοιπόν τώρα είναι η ευκαιρία να κερδίσεις άμεσα χρήματα!


Ακολουθούν 3 -προσεκτικά επιλεγμένα- πολύ καλά ελληνικά affiliate δίκτυα. Προτείνω να κάνετε εγγραφή ΚΑΙ στα 3, και μετά να τα δείτε όλα προσεκτικά και να καταλήξετε σε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.


Ξεκινήστε σήμερα κιόλας να κερδίζετε, κάνοντας την εγγραφή στα παρακάτω δίκτυα!
Προσοχή (!!!): 
Στο κάθε δίκτυο θα μπορείτε να εγγραφείτε είτε ως διαφημιζόμενος είτε ως διαφημιστής (ή εκδότης-publisher)! Εσείς επιλέγετε το δεύτερο, εκτός αν θέλετε να διαφημίσετε κάτι.


(πατήστε άφοβα’ ανοίγουν σε νέα καρτέλα)

  • affiliate δίκτυο 1με διεθνή παρουσία, πολύ επαγγελματικό, πολύ καλό, υψηλές προμήθειες για εμάς τους εκδότες
  • affiliate δίκτυο 3αρκετά καλό και με πολλών ειδών καμπάνιες (CPS κ.α.)


“”Αν κάνετε εγγραφή σε ένα από αυτά τα δίκτυα από τα παραπάνω links, θα γίνετε super affiliate ή subaffiliate μου (βλ. ορολογία). Κι εγώ στη συνέχεια θα έχω ένα ποσοστό επί των κερδών σας για ένα χρονικό διάστημα (διαφέρει από δίκτυο σε δίκτυο). Αυτά τα λεφτά εμένα θα μου τα πληρώνει το δίκτυο και εσείς δεν θα χάνετε τίποτα. Επίσης εγώ θα ξέρω μόνο πόσους subaffiliates έχω και ποια είναι τα id τους. Δεν θα ξέρω, άλλα στοιχεία! Οπότε σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με αυτόν τον τρόπο το blog που σας βοηθάει τόσα χρόνια. Επίσης όλοι οι subaffiliates μου (λέγοντάς μου το id τους) θα μπορούν να με ρωτήσουν κάτι που δεν καταλαβαίνουν πάνω στα affiliate networks.”


Καλά Κέρδη!Copyrights: /

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΤΩΝ DEAL SITES – ΨΩΝΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΕΩΣ 90% ΕΚΠΤΩΣΗPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι τους τελευταίους μήνες έχουν ξεφυτρώσει από παντού νέα sites που προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες με εκπτώσεις εως 90%. Είναι τα λεγόμενα deal sites, που έχουν γίνει μόδα σε όλη την Ευρώπη. Η ουσία είναι ότι αυτές οι μεγάλες εκπτώσεις ισχύουν μόνο για μια ημέρα.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες ή τα αγαθά με τις μεγάλες εκπτώσεις ανήκουν σε κάθε κατηγορία’ εστιατόρια, κινηματογράφοι, ρούχα, κομμωτήρια, ηλεκτρονικά, πακέτα διακοπών, εισητήρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, σας περιμένει τώρα να το απολαύσετε πληρώνοντας εως και 90% λιγότερο από ότι θα δίνατε άλλη μέρα. Τώρα πια στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά τέτοια sites, στα οποία θα κάνω μια αναφορά παρακάτω. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Επισκέπτεσαι το site, κάνεις μια γρήγορη εγγραφή (register), έπειτα εγγράφεσαι στο newsletter με το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε μέρα στο e-mail σου τα καλύτερα deals!Σας έχω ξεχωρίσει τα 5 καλύτερα sites στο είδος τους:
Εμπρός τι περιμένετε?

Ώρα να απολαύσετε τα καλύτερα σε ξεφτιλιστικές τιμές!
Κατά τη συγγραφή της παραπάνω ανάρτησης, άκουγα το παρακάτω τραγούδι:


Copyrights: /
ΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ INTERNETPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Πριν λίγο σερφάροντας στο web ανακάλυψα μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα, στην οποία μπορεί κανείς να μάθει πως θα μπορεί να βγάζει χρήματα μέσα από το internet. Ο διαχειριστής της σελίδας είναι ο Δημήτρης, ο οποίος μέσα από videos που ανεβάζει προτείνει διάφορες λύσεις και προσφέρει βοήθεια σε αυτόν που ενδιαφέρεται να δουλέψει στο διαδίκτυο.Η σελίδα είναι η http://www.pameekso.gr/

(http://www.pameekso.gr/ta-vasika-ergaleia)Δείτε ένα video του Δημήτρη για πάρετε μια ιδέα της δουλειάς του:


Copyrights: /
ΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ? (make your blog profitable)Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να έχει κάποιος σήμερα ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα από το site του.

Πάντα το μηνιαίο εισόδημά του, είναι ανάλογο της επισκεψημότητας του site. Με βάση τα δικά μου έσοδα από το site και όλη την εμπειρία μου πάνω στο θέμα, έχω υπολογίσει, ότι χονδρικά τα έσοδα σας σε Ευρώ θα είναι το 1.00% – 5.00% των επισκεπτών σας. Δηλαδή αν σε έναν μήνα είχατε 10.000 ξεχωριστούς επισκέπτες, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω τρόπους, θα μπορούσατε να βγάζατε από 100.00Ε εως και 500.00Ε τον μήνα. Παίζει επίσης ρόλο και ο ανταγωνισμός που έχετε από άλλα sites, καθώς και το επιχειρηματικό πνεύμα σας.

Παρακάτω σας έχω αριθμήσει τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να βγάζετε λεφτά από το site σας.


1) ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΟ συνηθέστερος, καλύτερος, αλλά και δυσκολότερος τρόπος για να έχετε έσοδα από το site σας. Διαφημίστε άλλους (επιχειρήσεις ή και sites)Δεν ξέρετε πόσο να χρεώσετε την μηνιαία διαφήμιση στο μέσο σημείο του site σας? Σας έχω τη λύση. Έχω βγάλει μια σταθερά, την 533.33 . Διαιρέστε τους μηνιαίους διαφορετικούς επισκέπτες σας με το 533.33 και το αποτέλεσμα της διαίρεσης θα είναι η φυσιολογική χρέωση ενός μήνα διαφήμισης κάποιου στο μέσο σημείο του site σας.Για παράδειγμα δείτε στο /2009/09/johnpatra-blog-advertise-here.html τις δικές μου χρεώσειςΤο γνωστότερο πρόγραμμα διαδημίσεων είναι το http://www.google.com/adsense/. Μελλοντικά θα ακολουθήσει ειδική ανάρτηση για αυτο.
2) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΤα λεγόμενα affiliate programs. Εδώ πληρώνεσαι με προμήθεια/ποσοστό από τα προϊόντα που θα πουληθούν μέσα από την ιστοσελίδα σου. Ακούγεται πολύ δίκαιο και είναι, αλλά αυτός ο τρόπος συμφέρει τον διαφημιζόμενο πιο πολύ και όχι εσας. Εμάς, τους διαφημιστές μας συμφέρει ο πρώτος τρόπος. Γιατί με τον πρώτο τρόπο, έχουμε ένα στάνταρ ειδόσημα, ενώ με τα affiliates programs μπορεί να διαφημίζουμε πολύ καιρό κάποια προιόντα και να μην πουληθεί κανένα, με αποτέλεσμα να μην κερδίσουμε τίποτα.Affiliate programs μπορούμε να βρούμε σε πολλά sites. Ακόμα και εγώ έχω ένα πολύ απλό (βλ. http://www.johnpatra.gr/p/affiliates.html )Τα μεφαλύτερα και τα πιο διαδεδομένα είναι τα ακόλουθα:http://www.ricardoaffiliate.gr/ (5.00Ε για κάθε εγγραφή – 0.10Ε για κάθε κλικ)affiliate δίκτυο (Πολλά προιόντα – πολλές τιμές)http://www.bet365affiliates.com/ui/pages/affiliates/ (Προμήθεια για κάθε πελάτη που συστήνεις εφ’όρου ζωής!)


ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ AFFILIATE ΔΙΚΤΥΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ /2011/05/blog-site.html


3) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ SITEΌλα τα sites παρέχουν κάποιες υπηρεσίες. Μπορείτε να τις εμπορευματοποιήσετε εως έναν βαθμό*. Για παράδειγμα εγώ έχω φτιάξει τα Premioum Services, που απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν από εμένα προσωπική, επαγγελματική ενασχόληση μαζί τους και γρήγορη λύση των προβλημάτων τους. Ο καθένας μας θα κρίνει πόσο θα χρεώνει τις υπηρεσίες του. Κοιτάξτε και τις χρεώσεις των ανταγωνιστών σας, ώστε να κάνετε τις τιμές σας ανταγωνιστικές και όχι εξωπραγματικές!*Προσέξτε μην τα εμπορευματοποιήσετε όλα και χάσετε τους επισκέπτες σας.


4) ΔΩΡΕΕΣΗ δωρεά δεν είναι ζητιανιά!

Το λέω και το επισημαίνω αυτό γιατί υπάρχει μια άκρως λανθασμένη αντίληψη στην Ελλάδα ότι η δωρεά είναι ζητιανιά. Στο εξωτερικό αντιμετωπίζεται πολύ διαφορετικά. Με την προσθήκη ενος donate button δίνεις τη δυνατότητα στους επισκέπτες σου, να σε ανταμείψουν (αν φυσικά το επιθυμούν) για τη δουλειά σου. Αυτοί θα σε αξιολογήσουν και ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα θα σε επιβραβεύσουν για το έργο σου. Ειδικά αν κρατάτε στενή σχέση με τους επισκέπτες σας, πρέπει να τους δώσετε τη δυνατότητα να σας ανταμείψουν. Για να καταστήσετε δυνατή μια δωρεά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το donate button του paypal. Είναι περιττό να πω ότι είναι υπερ-ασφαλές και για αυτό άλλωστε έχει 500 εκ. μέλη παγκοσμίως. Ανοίξτε λογαριασμό και θα σας φανούν χρήσιμες και οι άλλες υπηρεσίες που παρέχει. Αν φοβάστε να δώσετε πιστωτικές μπορείτε να βάλετε μια pre-paid card και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.Περισσότερες πληροφορίες για το paypal μπορείτε να διαβάσετε από το /2010/10/paypal-donation-button-widget.htmlΆλλο ένα site που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δωρεές είναι το http://www.zaypay.com/ το οποίο έχει πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως π.χ. να στέλνει κάποιος ένα sms στον τάδε αριθμό και να πηγαίνουν αυτομάτως στον λογαριασμό σας 1.50Ε για κάθε sms που στάλθηκε.

Ελπίζω να σας βοήθησα. Το σχόλιό σας, είναι η επιβράβευσή μου!


Keep Blogging

johnpatraΥ.Γ.: Κάθε μέρα δέχομαι πάνω από 5 mails που μου ζητάτε να γράψω ποστ για το ένα ή το άλλο. Όπως καταλαβαίνετε, δεν γίνεται να φτιάξω ποστ για όλους και έτσι αποφασίζω να ανεβάσω ποστ, όταν βλέπω ότι μου έχουν ζητήσει πολλοί το ίδιο. Για παράδειγμα, την σημερινή μου ανάρτηση, μου την έχουν ζητήσει πάνω από 15 άτομα. Το λέω αυτό, για αυτούς, που ενώ μου έχουν ζητήσει κάτι, δεν βλέπουν να το γράφω.