Blogger Tips – Tricks – Gadgets – Templates – Hacks

Ο Ιnternet Explorer 9 της Microsoft απειλεί Firefox και Chrome!Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Ο IE 9 (Internet Explorer) αποτελεί πια γεγονός!

Όπως πιθανώς θα ξέρετε πολλοί, εμένα η άποψή μου για τον IE ήταν κάκιστη.

Και δικαιολογημένα πιστεύω, γιατί μέχρι πρότινος δεν συγκρινόταν με τον Firefox ή τον Chrome.

Και εκεί που είχε πέσει πολύ μπροστά τους, έβγαλε τον IE 9, με τον οποίον θέλει να τους αποδείξει ότι παραμένει ακόμη υπολογίσιμη δύναμη.


FLASH:Αξίζει να δείτε εδώ και τα αποτελέσματα μιας ψηφοφορίας που είχα διεξάγει τον περασμένο Νοέμβρη σχετικά με τους browsers!Διατίθεται σε 40 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά, είναι πολύ ταχύτερος και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και στην ασφάλεια του χρήστη.Ο IE9 ενδείκνυται για τα Windows 7 περισσότερο από κάθε άλλον browser, σύμφωνα με tanea.grΠιστεύω ότι αξίζει να τον δοκιμάσετε και μετά να αποφασίσετε αν σας καλύπτει περισσότερο από τους άλλους browsers.Μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν πατώντας εδώ ή από το παρακάτω banner:


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ:«Ο νέος browser σχεδιάστηκε με στόχο αφενός να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων χρηστών του Διαδικτύου για υψηλές ταχύτητες, ευκολία στη χρήση, ποιοτική εμφάνιση των ιστοσελίδων και αξιοπιστία, και αφετέρου να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες των PC, φέρνοντας τα ίδια τα sites στο “προσκήνιο”. Είμαστε σίγουροι ότι οι χρήστες θα απολαύσουν μια εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη εμπειρία χρήσης του Διαδικτύου», δήλωσε η Κική Καρακατσάνη, Windows Client Marketing Manager της Microsoft Ελλάς.«Σήμερα, το Διαδίκτυο μπορεί να “ξεκλειδώσει” τις δυνατότητες και τις επιδόσεις των καλύτερων PC μέσω των Windows και του Internet Explorer 9», τόνισε ο Dean Hachamovitch, αντιπρόεδρος του Windows Internet Explorer της Microsoft.«Αυτό που ενδιαφέρει τους χρήστες είναι οι ιστοσελίδες, όχι ο browser. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Internet Explorer 9 αναπτύχθηκε με στόχο να δίνει στις ιστοσελίδες τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο browser είναι το “θέατρο’” και οι ιστοσελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες είναι η ‘”παράσταση’“, και αυτό είναι που ο Internet Explorer 9 προβάλλει πολύ καλύτερα – τις αγαπημένες ιστοσελίδες των χρηστών», δήλωσε ο Ryan Gavin, Senior Director του Windows Internet Explorer της Microsoft.


Κατά τη συγγραφή της παραπάνω ανάρτησης, άκουγα το παρακάτω τραγούδι:


Copyrights: /
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ FIREFOX ΦΤΕΡΑ!Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Το σημερινό μου ποστ αφορά όσους σερφάρουν με τον firefox.

Όσοι δεν έχετε firefox, ευκαιρία να τον βάλετε από το http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html . Είναι μακράν ο καλύτερος browser. Το Chrome της google είναι επίσης καλό, αλλά τον firefox δεν τον φτάνει. Για τον explorer ούτε λόγος… Για Safari και Opera δεν έχω γνώμη, αν και για την Opera έχω διαβάσει θετικές κριτικές.

Δείτε λοιπόν παρακάτω, πως με μερικές απλες ρυθμίσεις θα κάνετε τον firefox πιο γρήγορο, όχι πως τώρα δεν είναι, αλλά λέμε.Τις παρακάτω συμβουλές, τις “ψάρεψα” από αξιόπιστα sites και έπειτα από μερικές διασταυρώσεις που έκανα, πήρα την απόφαση να σας τις γράψω.


Βημα 1°: Ανοίγουμε τον Firefox, και στο URL bar γράφουμε about:config. Υπόσχεστε ότι θα είστε προσεκτικοί!Βημα 2°: Ψάχνουμε τις 2 παρακάτω γραμμές, και με διπλό κλικ, τις γυρνάμε σε true.network.http.pipelining

network.http.proxy.pipeliningΒημα 3°: Στις παρακάτω γραμμές, πάλι με διπλό κλικ, επεμβαίνετε στις τιμές τους, βάζοντας τις παρακάτω:network.http.max-connections: 48

network.http.max-connections-per-server: 16

network.http.max-persistent-connections-per-proxy: 16

network.http.max-persistent-connections-per-server: 8

network.http.pipelining.maxrequests: 30Βημα 4°: Κάνουμε δεξί κλικ, επιλέγουμε New -> Integer, και δίνουμε την παρακάτω εντολή, χωρίς το “:” (πατώνας ΟΚ, δίνουμε αμέσως μετά την τιμή της):nglayout.initialpaint.delay: 0Κάνετε restart στον Firefox και voila!Υπάρχουν διάφορα tweaks και plugins σχετικά, αλλά αυτός είναι ένας σύντομος, easy-to-remember οδηγός για σημαντική βελτίωση της ταχύτητας, και μόνο.Από ότι θυμάμαι τις παραπάνω πληροφορίες τις πήρα από ένα σχετικό topic στο hiphop.grKeep Blogging!

johnpatra
Video DownloadHelper για να κατεβάζετε videos από το youtubePrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Ηλίας και σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να κατεβάζετε τα βίντεο που βλέπετε σε οποιοδήποτε Site/Blog  πάντα δωρεάν. Ακούστε με προσεκτικά θα είμαι πολύ σύντομος για να μην σας κουράζω.Πρώτο και βασικότερο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι αυτό το πρόσθετο δουλεύει μόνο στο Mozilla Firefox.Ακολουθήστε αυτά τα βήματα προσεκτικάΒήμα 1οΚάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το πρόσθετο.Μετά μπορεί να σας δείξει αυτήν την εικόνα
Πατήστε “να επιτρέπεται”.Βήμα 2οΜετά θα σας ρωτήσει για να κάνει την εγκατάσταση του προσθέτου
Εσείς θα πατήσετε “Εγκατάσταση”.Βήμα 3οΜετά περιμένετε να το κατεβάσει
και μόλις το κατεβάσει πατάτε επανεκκίνηση.
Βήμα 4οΤώρα θα σας δείξω πως να κατεβάσετε ένα βίντεο με το Video DownloadHelper.

Κοιτάξτε ένα παράδειγμα στο YouTube. Αυτά τα μαύρα σημεία τα έχω βάλω εγώ για να μην γίνει καμία παρεξήγηση με τον κάτοχο του βίντεο.
Το πάνω αριστερά κουμπάκι είναι περισσότερο είναι για προχωρημένους να το πω έτσι, και με άλλα λόγια δεν σας χρειάζεται γιατί έχει κάποιες λειτουργίες που είναι με πληρωμή και εμείς δεν θέλουμε τέτοια.Περισσότερο θα σας χρειαστεί το κάτω δεξιά κουμπάκι που είναι το βασικό σημείο από το οποίο κατεβάζουμε τα βίντεο. Μόλις κάνετε κλικ πάνω θα σας βγάλει μια  λίστα με το όνομα του βίντεο και με τις διαθέσιμες μορφές(MP4, 3gp κλπ) που θα βρίσκονται δίπλα από τον τίτλο του βίντεο. Εσείς κάντε κλικ σε όποιο επιθυμείτε να κατεβάσετε. Ο χρόνος που θα κάνει για να κατεβεί είναι ανάλογα με το μέγεθος του βίντεο.*Με τον ίδιο τρόπο γίνετε σε όλα τα Site/Blog.
Βήμα 5οΜετά αν δεν σας αναγνωρίζει το βίντεο κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα για μετατροπή βίντεο.Από      ΕΔΩ         και από       ΕΔΩΑν έχετε κάποιο πρόβλημα μην διστάσετε γράψτε ένα σχόλιο και θα σας απαντήσω όσο ποιο γρήγορα μπορώ.
Free Toolbar for your Blog/SitePrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Σήμερα όπως καθόμουνα στο υπολογιστή μου από περιέργια μήπως και βρω κανά καινούργιο Gadget γράφω στο Google “gadgets for blogs” και μου εμφανίζει πρώτο πρώτο το Site Conduit.Σαν ιδέα μου άρεσε και είπα να το ψάξω λίγο, τι λίγο έκατσα και το έψαξα πολύ και βρήκα απίστευτα “Apps” που μπορούσα να βάλω πάνω στον toolbar και μάλιστα δεν χρειαζόταν να τα ψάξεις στα έδειχνε με την σειρά το ίδιο το Site.


toolbar powered by Conduit

Μέχρι στιγμής είναι προσιτό στο Internet Explorer και στο Mozilla Firefox. Τέλος πάντων, για να μην σας τα πολυλογώ θα ξεκινήσω βήμα-βήμα να σας εξηγήσω πως μπορούμε να φτιάξουμε έναν ωραίο Toolbar.

Βήμα 1ο

Κάνετε μια δωρεάν εγγραφή εδώ, και μετά πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση μπαίνοντας στα email σας.

Βήμα 2ο


Μετά κάνεις Log In και σε πάει στην αρχική σελίδα αλλά εσείς θα πατήσετε εκεί που λέει Toolbar, μόλις σας πάει εκεί πρώτο πρώτο λέει “Edit Your Toolbar” και δίπλα δείχνει ένα εικονίδιο, που σας πηγαίνει για να δείτε ένα Demo Video  για το πως γίνετε αλλά κατά την γνώμη δεν χρειάζεται για την εύκολο να το φτιάξεις και χωρίς αυτό.

Βήμα 3οΑκριβώς από κάτω από το “Edit Your Toolbar” λέει “Add Apps“, αυτό με λίγα λόγια είναι το βασικότερο σημείο της δημιουργίας του Toolbar. Έχει 6 στήλες οι οποίες λέγονται 

Basic
 • Add Your Logo –> Εδώ μπορείτε να βάλετε το δικό σας Logo(εικόνα) ή ένα από αυτά που παρέχει το ίδιο το Site.
 • Add Link Button –> Εδώ μπορείτε να βάλετε ένα Link π.χ. www.iks-team.blogspot.com αλλά θα φαίνεται σαν [iks Team].
 • Add Menu Button –> Είναι ένα ωραίο κάθετο μενού που μπορείτε να βάλετε δικά σας Link π.χ. εγώ έβαλα Home,  About Blog, RSS και Contact βέβαια σε όλα αυτά μπορείτε να βάζετε και εικονίδια.
 • Add News Ticker –> Αυτό είναι ένα κινούμενο κείμενο RSS το οποίο μπορείτε να το ρυθμίσετε σε ότι χρώμα θέλετε και με όση ταχύτητα θέλετε.
 • Add Link in Main Menu –> Είναι κάποια Link που αφορούν τον Toolbar.
 • Add Separator –> Είναι μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε κάθε App.(είναι πολύ χρήσιμη βάλτε την) 
 • Add Label –> Μπορείτε να βάλετε μια καρτέλα οτιδήποτε  θέλετε εσείς. 
Search
 • Add Your Search –> Εδώ μπορείτε να βάλετε μια μηχανή αναζήτησης από άλλο Site.
 • Add Community Search –> Εδώ μπορείς να διαλέξεις τα Site που θες να ψάχνει.
 • Add Search Localization –> Εδώ μπορείτε να διαλέξετε την χώρα στην οποία θέλετε να ψάξει.
 • Add Highlighter –>  Εδώ μπορείτε να υπογραμμίζετε κάτι σημαντικό που πιστεύετε εσείς πάνω στην αναζήτηση.
 “Popular
 • Add Radio Player –> Εδώ μπορείτε να βάλετε κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς που τους έχει το ίδιο το Site.
 • Add Weather –> Εδώ μπορείτε να βάλετε τον καιρό ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.
 • Add E-mail Notifier –> Εδώ μπορείτε να βλέπετε αν έχετε νέα email.
 • Add Privacy Button –> Εδώ μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό, τα cookies κλπ. που αφορούν τον Toolbar.
 • Add Your Gadget –> Εδώ μπορείτε να βάλετε το δικό σας Gadget.
 • Add RSS Reader –> Εδώ μπορείτε να βάλετε RRS  του Blog/Site σας.(σας προτείνω να βάλετε το News Ticker είναι ποιο ωραίο και ποιο εύκολο να το φτιάξετε.
Games and Media
 • Add Games –> Εδώ μπορείτε να βάλετε κάποια παιχνίδια που παρέχει το ίδιο το Site.
 • Add TV –> Εδώ μπορείτε να βάλετε κάποια κανάλια που παρέχει το ίδιο το Site.
 • Add Gadgets –> Εδώ μπορείτε να βάλετε κάποια Gadgets που παρέχει το ίδιο το Site.
 • Add Podcast –> Εδώ μπορείτε να βάλετε κάποια Podcasts που παρέχει το ίδιο το Site.
Social and Messages


 • Add Twitter Reader –> Εδώ μπορείτε να βάλετε Live νέα από το Twitter αν βέβαια έχετε λογαριασμό.
 • Add Chat –> Εδώ μπορείτε να προσθέσετε ένα Chat πάνω στον Toolbar.
 • Add Message Box –> Μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματά σας από το Chat. 
 • Add Message Ticker –> Εδώ μπορείτε να βάλετε ένα κινούμενο μήνυμα παρόμοιο με το News Ticker. 
 • Add Facebook  –> Εδώ μπορείτε να βάλετε ένα εικονίδιο του Facebook από το οποίο θα μπορεί κάποιος να συνδέεται κατευθείαν.


 και “Advanced
 • Add Your Component (HTML) –> Εδώ μπορείτε να φτιάξετε ότι θέλετε αρκεί να ξέρετε από κώδικα HTML.
 • Add XML Menu –> Εδώ μπορείτε να φτιάξετε ένα δικό σας μενού.
 • Add Your Program Launcher –>Εδώ μπορείτε να προσθέσετε ένα πρόγραμμα για το υπολογιστή. 
Τώρα εσείς μπορείτε να διαλέξετε ποια από αυτά θέλετε. 


Βήμα 4οΑν θέλετε μπορείτε να μπείτε και στο MarketPlace για να βρείτε και άλλα πολλά Apps για τον Toolbar σας. Και αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο είναι χωρισμένες και σε κατηγορίες.

Βήμα 5οΜετά πάτε στα Banners, όπου εκεί θα βρείτε πολλά Banners σε όλες τις διαστάσεις και σε όλες τις κατηγορίες. Και αναρωτιέστε τι να τα κάνετε τα Banners, θα τα βάζετε κάπου μέσα στις αναρτήσεις σας ή στο Blog/Site σας και κάνοντας οι αναγνώστες σας κλικ πάνω στο Banner θα το κατεβάζει κατευθείαν.  Όπως εγώ

Βήμα 6οΑν θέλετε μπορείτε να πάτε εκεί που λέει “Analytics” όπου μπορείτε να δείτε πόσοι κατέβασαν τον Toolbar σας και άλλα πολλά. 

Βήμα 7ο Αν θέλετε  μπορείτε να κερδίσετε και λεφτά με το “Rewards”, αν σας ενδιαφέρει κοιτάξτε το. Εγώ δεν μπορώ να σας πω περισσότερα πάνω σε αυτό γιατί δεν γνωρίζω. 

Καλή επιτυχία!!!

Αν θέλετε κατεβάστε και τον δικό μου Toolbar.


toolbar powered by Conduit

Widget για να κατεβάσεις ότι πρόγραμμα θέλειςPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDFΆλλο ένα απλό, μα πολύ καλό και χρήσιμο widget, σας έχω για σήμερα. Είναι ένα widget με 41 μικρά εικονίδια προγραμμάτων. Και όποιος πατήσει το κάθε εικονίδιο κατεβάζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το είχα και εγώ αυτό το widget για μια περίοδο στο blog μου, αλλά επειδή θέλω να κάνω πιο ελαφρύ το blog μου, το διέγραψα.

Αυτό το widget πρέπει να το έχει κάθε blog που ασχολείται με:
Τεχνολογία, Computers-Πληροφορική, Προγράμματα και κώδικες.

Οφείλω να πω ότι αυτό το widget μου το έδωσε το blog “exypno“.

Η προσθήκη του είναι απλή, σαν οποιοδήποτε άλλο widget.

(σχεδίαση>στοιχεία σελίδας>προσθήκη gadget>HTML-JAVASCRIPT)


html κωδικός του widget:


<img style=”width: 160px; height: 74px;” alt=”g.live” src=”http://www.idsecuritysolutions.com/Images/download_button.jpg” />

<center>
<a target=”_blank” href=”http://g.live.com/1rewlive3/pt-brz/wlsetup-web.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://3.bp.blogspot.com/_Fca2TSNaqb0/St_4X2eyJlI/AAAAAAAAA1c/jZ2pj61DhBE/S180/2009h.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/plug-ins/javaruntime/jre-6u12-windows-i586-p.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i29.tinypic.com/2mmagzm.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.puxarapido.com.br/downloads/puxarapido_v0861.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i28.tinypic.com/29nfj1k.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.epsxe.com/files/epsxe170.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i29.tinypic.com/2w33lgh.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.divx.com/divx/DivXInstaller.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://img256.imageshack.us/img256/8053/81782374.png” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://ufpr.dl.sourceforge.net/sourceforge/aresgalaxy/aresregular211_installer.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/23888/3896.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-481.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/41034/5887.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://files.avast.com/iavs4pro/setuppor.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/5576/2274.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://ufpr.dl.sourceforge.net/sourceforge/emule/eMule0.49c-Installer.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/6345/2501.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.rarlab.com/rar/wrar380br.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2657/1518.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.limewire.com/download/lastValidVersions/all_platforms/LimeWireWin.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2219/1437.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://el.www.mozilla.com/el/firefox/”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://kara.allthingsd.com/files/2008/07/mozilla_firefox_readerszone.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/9.x/9.1/ptb/AdbeRdr910_pt_BR.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/907/651.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.enriquepuertas.com/wp-content/files/vdownloader.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/42942/6502.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/graphics/PhotoScapeSetup_V3.3.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/46101/8592.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://software-dl.real.com/0434a30bb9da87176914/windows/installer/stubinst/stub/rp11/R41RD01/RealPlayer11GOLD.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/4521/1907.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.mediafire.com/download.php?nzi51jtmwly”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/3586/1653.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/2/E/B/2EB4A8C1-419A-4139-8608-57109F5568B4/IE8-WindowsXP-x86-PTB.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/49944/13364.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/e/b/2/eb20c6d8-1e81-4f37-8fc8-47c0f97d743e/wmp11-windowsxp-x86-pt-br.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/40195/5727.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/51303/15751.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://ftp.opera.com/pub/opera/win/964/int/Opera_964_int_Setup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/38343/5347.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.piriform.com/ccsetup219.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/40195/5727.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://dl.google.com/packdata/ci_earth/peruser/googleearthsetup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/26308/41766.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/multimedia/klmcodec485.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/35104/4630.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.xpcodecpack.com/download”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/30616/4225.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.skype.com/SkypeSetup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/53005/16576.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.utorrent.com/1.8.2/utorrent.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/37053/5001.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/drives/daemon4304-lite.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/30070/4191.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://dl.orbitdownloader.com/dl/OrbitDownloaderSetup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/43379/6748.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.iobit.com/asc-setup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/38021/5255.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/d/c/c/dccd3e5b-aef9-4f61-bfc4-d973396282aa/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-PTB.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/51013/15663.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.any-dvd-converter.com/any-video-converter-free.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/44172/7218.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://downloads.pcworld.com/pub/new/graphics___multimedia/video/video_tools/dvdshrink32setup.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/38346/5348.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.speedbit.com/dap9.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/1354/792.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/8/1/e/81ed90eb-dd87-4a23-aedc-298a9603b4e4/directx_9c_redist.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i29.tinypic.com/hrmrtd.gif” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp5552_full_emusic-7plus_pt-br.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/7597/2755.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.51.330.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/45896/8412.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/QuickTime/061-5376.20090121.BD7E9/QuickTimeInstaller.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2600/1509.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/36889/4972.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://dl.google.com/chrome/install/172.28/chrome_installer.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/53549/17018.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://ufpr.dl.sourceforge.net/sourceforge/gimp-win/gimp-2.6.6-i686-setup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2602/1510.jpg” /></a></center>
<font face=”Tahoma”><a target=”_blank” href=”http://johnpatrablog.blogspot.com/2010/07/widget.html”><span style=”font-size: 6pt; text-decoration: none”>Johnpatrablog</span></a></font></font>
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ WIDGET:
g.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveΚάτω από το widget έχω βάλει έναν σύνδεσμο που οδηγεί εδώ. Σας παρακαλώ μην τον σβήσετε, αλλά αν σας ενοχλεί τόσο δεν μπορώ να σας απαγορέψω να το διαγράψετε. Αλλά πόσο να σας ενοχλήσει? Τον έχω κάνει τόσο μικρό, που σχεδόν δε φαίνεται!

Αποθηκεύστε το widget κι απολαύστε το!

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο 🙂

Διαδώστε αυτό το post στο facebook με ένα απλό πάτημα του παρακάτω κουμπιού: