Blogger Tips – Tricks – Gadgets – Templates – Hacks

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ – DOWNLOAD FREE MOVIES WITH GREEK SUBTITLESPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


ΠΡΟΣΟΧΗ: (updated on 7/9/12)σελίδες όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω ανοίγουν – κλείνουν – μεταφέρονται συνέχεια με αποτέλεσμα να

μην προλαβαίνουμε να διορθώνουμε τα παρακάτω links. 

για αυτό το λόγο χρειαζόμαστε τη συνδρομή σου ώστε η παρούσα ανάρτηση να διατηρείται πάντα επίκαιρη και ανανεωμένη.

για αυτό ότι σελίδες ξέρεις για download γράψε τις με ένα σχόλιο από κάτω…Πώς να προσθέσετε περισσότερες από 20 στατικές σελίδες στο blog σας (How to add more than 20 static pages on your blog)Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Καλησπέρα στους αναγνώστες του bloggertips.gr.
Σήμερα θα δούμε πώς μπορούμε να δημοσιεύσουμε στο blog μας περισσότερες από 20 στατικές σελίδες (το 20 είναι το ανώτατο όριο, ενώ πριν λίγο καιρό ίσχυε το όριο των 10).Είναι μια απλή αλλά σχετικά χρονοβόρα διαδικασία, η οποία θα χρειαζόταν εκατοντάδες σειρές (μπορεί και να υπερβάλλω, θα μου πείτε εσείς στο τέλος) για να σας την εξηγήσω βήμα-βήμα και εγώ δεν προτίθεμαι να κάτσω να γράψω ένα ολόκληρο κατεβατό, που, στο κάτω-κάτω, μπορεί να είναι και δυσκολότερο για εσάς τους ίδιους να το κατανοήσετε.Οπότε έκατσα και σας ετοίμασα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά η όλη διαδικασία και τα βήματα που ακολουθούμε για να “ξεγελάσουμε” (;) το blogger και να δημοσιεύσουμε περισσότερες από 20 στατικές σελίδες.Μερικά πράγματα που θα χρειαστεί να γνωρίζετε ή να κάνετε πριν δείτε το βίντεο:-Χρειάζεται να έχετε ανοιχτό κάποιον κειμενογράφο, π.χ. notepad ή wordpad (εγώ χρησιμοποιώ αυτό).

-Στο βίντεο, οι μπλε δακτύλιοι που θα εμφανιστούν σε ορισμένα σημεία σημαίνουν πως εγώ έκανα δεξί κλικ σε αυτά τα σημεία (στα αριστερά κλικ επέλεξα να μη φαίνεται κάτι, καθώς είναι πολλά).

-Πρέπει να έχετε ήδη δημοσιεύσει 20 σελίδες στο blog σας (δε χρειάζεται να φαίνονται στην αρχική σελίδα, αλλά πρέπει να είναι σίγουρα δημοσιευμένες).Δείτε το βίντεο:

(1. Η μουσική είναι απλά για ψυχαγωγία, εγώ δε λέω κάτι στο βίντεο οπότε αν σας ενοχλεί απενεργοποιήστε τον ήχο από τον player.

2. Το βίντεο φαίνεται καλύτερα σε 720p και πλήρη οθόνη [fullscreen].)Πώς σας φάνηκε;Παρακαλώ σεβαστείτε τον κόπο μου για τη δημιουργία του βίντεο, και κατά συνέπεια τα copyrights της ανάρτησης.Copyrights: /

Post by Secra from WebRev.gr
mp3 file to your blog (html gadget code) – mp3 player to blogPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε να βάλετε αρχεία mp3 στο blog σας.

Έχετε κάποιο τραγούδι/ηχητικό απόσπασμα σε mp3 μορφή και θέλετε να το ανεβάσετε στο blog σας?


Δείτε παρακάτω πόσο εύκολο είναι να το κάνετε!Αρχικά πρέπει να ανεβάσουμε κάπου το εν λόγω αρχείο. Εαν δεν έχετε server, προτείνω να κάνετε free account στο http://www.fileden.com/ και να ανεβάσετε εκεί τα αρχεία σας. Αν για κάποιο λόγο δεν σας ικανοποιεί το fileden ρίξτε μια ματιά εδώ. Επίσης όσοι γνωρίζετε καλά sites για free mp3 hosting, ας αφήσουν ένα σχόλιο.Έτσι λοιπόν έχουμε ανεβάσει σε έναν server (δικό μας ή ξένο) το αρχείο μας και από εκεί παίρνουμε το url του αρχείου, δηλαδή τη διεύθυνσή του (http://fileden.com/ ….. .mp3). H διεύθυνση (το url) θα πρέπει να τελειώνει υποχρεωτικά σε .mp3Ας πούμε ότι το τραγούδι που θέλουμε να βάλουμε είναι το http://www.fileden.com/files/2008/3/19/1823087/kai%20eixa%20tosa%20na%20soy%20pw.mp3Ο html κωδικός είναι ο εξής:


<object data=”http://natassaki.wordpress.com/wp-content/plugins/audio-player/player.swf” height=”24” id=”audioplayer1″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”160“><param value=”http://natassaki.wordpress.com/wp-content/plugins/audio-player/player.swf” name=”movie” />

<param value=”&bg=0xf8f8f8&leftbg=0xeeeeee&lefticon=0x666666&rightbg=0xcccccc&rightbghover=0x999999&righticon=0x666666&righticonhover=0xffffff&text=0x666666&slider=0x666666&track=0x#fd7828&border=0x666666&loader=0x9FFFB8&soundFile= http://www.fileden.com/files/2008/3/19/1823087/kai%20eixa%20tosa%20na%20soy%20pw.mp3” name=”FlashVars” />

<param value=”high” name=”quality” />

<param value=”false” name=”menu” />

<param value=”#fd7828” name=”bgcolor” />

</object>Τροποποιήσεις στον κώδικα:1. Αλλάζουμε το http://www.fileden.com/files/2008/3/19/1823087/kai%20eixa%20tosa%20na%20soy%20pw.mp3 με το δικό μας αρχείο.2. Αλλάζουμε το http://natassaki.wordpress.com/wp-content/plugins/audio-player/player.swf με τον δικό μας player, που δεν έχουμε, οπότε αφήστε το όπως είναι.3. Αλλάζουμε το 24 στο height=”24” με άλλο ύψος αν θέλουμε να το ψηλώσουμε. Το 24 είναι πάντως το ιδανικό ύψος.4. Ομοίως και για το width=”160″5. Αλλάζουμε το χρώμα (#fd7828) στο <param value=”#fd7828” name=”bgcolor” /> αν δεν ταιριάζει το προεπιλεγμένο πορτοκαλί στη σελίδα μας. Τους κωδικούς χρωμάτων τους βρίσκουμε από το /2009/08/html-color-codes-and-names.html6. Σβήνουμε τα:

<param value=”high” name=”quality” />

<param value=”false” name=”menu” />

<param value=”#fd7828″ name=”bgcolor” />και έτσι κάνουμε τον player μας σε small size. Δοκιμάστε το να δείτε!Έτσι λοιπόν διαμορφώνετε τον κωδικό όπως θέλετε εσείς!Πάμε Σχεδίαση> Στοιχεία Σελίδας> Προσθήκη gadget> HTML/JavaScript και εκεί επικολλούμε τον παραπάνω κωδικό για όσους δεν ξέρετε που να το βάλετε.Τα σχόλιά σας με χαροποιούν ιδιαίτερα!Ακούστε και ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αν δεν ξέρετε ποιο τραγούδι να βάλετε:
Καλή σας μέρα!


Πηγές: από πηγαίο κώδικα του nikos63.blogspot.com
Copyrights: http://bloggertips.gr/
Μην σας καεί ο δίσκος κατά την εγγραφή αρχείων!Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Γεια σας φίλοι μου. Είμαι ο ekabitis, και έχω να σας δείξω κάτι σχετικό με το “κάψιμο” των Cd και των Dvd. Αν και οι σύγχονες συσκευές δεν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα συχνά, θα σας έχει τύχει να κάψετε κάποιο δισκάκι κατά την εγγραφή, ενώ παράλληλα δουλεύετε και κάποια άλλα προγράμματα.
Αυτό συμβαίνει διότι καταναλώνονται ταυτόχρονα πολλοί πόροι του συστήματος, για πολλές παράλληλες διεργασίες, με αποτέλεσμα να “κολάει” το Cd-Dvd Writer, με αποτέλεσμα όπως προαναφέραμε να καίγονται τα δισκάκια.
Μπορείτε παρόλα αυτά, να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο του να κάψετε τα δισκάκια σας κατά την διαδικασία εγγραφής.
Πως γίνεται αυτό;
Ανοίξτε την διαχείρηση εργασιών των Windows, πατώντας τον συνδιασμό πλήκτρων Ctrl-Alt-Del.


Κάντε κλικ στην καρτέλα Διεργασίες και από την λίστα που εμφανίζεται αναζητήστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για την εγγραφή.
Κάντε δεξί κλικ επάνω του, από την λίστα επιλέξτε Ορισμός προτεραιότητας και από το υπομενού κάντε την προτεραιότητα από Κανονική σε Υψηλή. Αγνοήστε το προειδοποιητικό μήνυμα πατώντας Ναι.
Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο αυτό το trick.
Πολλές ακόμα παρόμοιες συμβουλές θα βρείτε εδώ.
Λουκέτο στο gamato.infoPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Στη σύλληψη των 6 διαχειριστών της δημοφιλούς ιστοσελίδας gamato.info προχώρησε η αστυνομία την Τετάρτη (10/3). Σύμφωνα πάντως με την Αστυνομία, 12 είναι διαχειριστές του site, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στην Ολλανδία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από μηνύσεις και καταγγελίες από 10 εταιρείες κινηματογράφου και μουσικής, αλλά και από μία εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.

Πηγές αναφέρουν πως η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε με την προσφυγή εκπροσώπου της Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε την Τρίτη (9/3) το βράδυ, και μετά από τις έρευνες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 3 άτομα στην Αθήνα. Παράλληλα, άλλοι τρεις συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στη Ρόδο και στην Πέλλα.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος συνολικά 12 ατόμων και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Interpol για δύο διαχειριστές, ελληνικής καταγωγής που διαμένουν μόνιμα στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες δεν ξεπερνούν την ηλίκα των 30 ετών, ενώ ένας 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, υποστήριξε κατά τη συλληψη του πως ο σκοπός τους ήταν καθαρά ιδεολογικός και πως δεν είχαν πάρει ούτε ένα ευρώ από τους χρήστες του site.

Η ταυτότητα των διαχειριστών δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες, θέλουν τον έναν να υπηρετεί ως Επαγγελματίας Οπλίτης, 5ετούς υποχρέωσης στη Λάρισα, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας μουσικός από την Αριδαία. Από τις έρευνες, που έγιναν, κατασχέθηκαν συνολικά 27 σκληροί δίσκοι, εκ των οποίων οι δύο εξωτερικοί, πέντε φορητοί υπολογιστές και 604 DVD.

Το gamato.info ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς μετρούσε πάνω από 800.000 εγγεγραμμένους χρήστες όπου μπορούσαν να κατεβάσουν δωρεάν ταινίες, μουσική και λογισμικά.

Ο τζίρος δε, σύμφωνα με τις καταγγελίες, για τους διαχειριστές ανέρχεται
σε εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο το gamato.info όσο και άλλα ελληνικά torrent sites έχουν κλείσει από την Τετάρτη το πρωί, ενώ ήδη έχουν σχηματιστεί και τα πρώτα γκρουπ υποστήριξης της διάσημης ιστοσελίδας σε πολλά fora στο διαδίκτυο.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω site αναγκάζεται να κλείσει, αφού και το φθινόπωρο του 2009 είχε διακόψει τη λειτουργία του μετά από προσφυγές εταιρειών εναντίον του, αλλά είχε επανέλθει μετά από μερικές εβδομάδες.

Τρίτη στο παράνομο download η Ελλάδα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με μελέτη, που εκπονήθηκε από διεθνή εταιρία ερευνών, η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, με υψηλότερο ποσοστό πειρατείας (57%), ενώ τις άλλες δύο θέσεις καταλαμβάνουν η Βουλγαρία με 68% και η Ρουμανία με 66%.

Η λιανική αξία μόνο για παράνομο λογισμικό, που αντιπροσωπεύει το απολεσθέν εισόδημα για την παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού, ξεπέρασε το όριο των 50 δισ. δολαρίων για πρώτη φορά το 2009.

Για την Ελλάδα οι οικονομικές απώλειες ανέρχονται σε 171 εκατ. ευρώ, μόνο για παράνομο λογισμικό, χωρίς να απολογίζονται οι απώλειες από τις ισοτιμίες, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, εάν προσθέσουμε και τα πνευματικά δικαιώματα απο τις κινηματογραφικές ταινίες, τραγούδια, παιχνίδια και άλλα, «οι απώλειες τα τελευταία 7 χρόνια, όπως εκτιμούν οι εταιρίες, πλησιάζουν συνολικά το 1 δισ. ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερες θέσεις εργασίας και μειωμένη ανταγωνιστικότητα για τον εγχώριο κλάδο της πληροφορικής, μουσικής και θεαμάτων».Digital Crete
Ξυπνητήρι στο blog σαςPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Είμαι ο ekabitis και σήμερα έχω να σας δείξω ένα ωραίο gadget για το blog σας.
Όλοι μας όταν καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή μας, είναι βέβαιο ότι ξεχνιόμαστε! Η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβουμε καθόλου. Τι γίνεται όμως αν έχουμε ένα ραντεβου, ή πρέπει να πάρουμε την αντιβίωση για το κρύωμα που αρπάξαμε, ή πρέπει να κάνουμε ένα επείγον τηλεφώνημα, ή …ήρθε η ώρα να σχολάσουμε, και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;
Εδώ σας έχω την λύση.
Ξυπνητήρι στο blog σας. Πάρτε τον παρακάτω κώδικα, και ένα όμορφο digital ξυπνητήρι θα είναι έτοιμο να σας αφυπνήσει!
Πάμε λοιπόν στον Πανόπτη μας –> Διάταξη –> Προσθήκη gadget, και βάζουμε τον παρακάτω κώδικα.

<script src=”http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://digital-alarm-clock.googlecode.com/svn/trunk/index.xml&synd=open&w=210&h=115&title=Digital+Alarm+Clock&border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&output=js”></script>Όπως είδατε και στην φωτό παραπάνω, έιναι πολύ εύκολο στη χρήση. Έχει 5 ειδών κουδουνίσματα για όλα τα γούστα.
Αν θέλεται να το διαμορφώσετε με τα δικά σας γούστα και χρώματα, μπορείτε να πάτε εδώ και να το φτιάξετε όπως σας αρέσει!
Βάλτε το και αφεθήτε στην μαγεία του internet!

Ρίξτε και μια ματιά στο νέο μου blog Tips & Tricks for All.
Να ‘στε καλά.
Βάλτε στη σελίδα σας το NO1 web radio της blogόσφαιρας!Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση για το 2009.
Σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και το 2010 να σας φέρει υγεία,ευτυχία και ότι επιθυμήτε γιατί το 2009 μας γάμ..ε!
Να σας ανακοινώσω επίσης ότι κάποιες υποχρεώσεις θα με κρατήσουν μακριά από το blogging για τις πρώτες 15 ημέρες περίπου του 2010.
Λοιπόν αφού ανταλλάξαμε ευχές και τελειώσαμε με τα τυπικά πάμε τώρα στο σημερινό μας widget που πιστεύω να σας αρέσει.
Κατόπιν από ερωτήσεις πολλών γράφω σήμερα αυτήν την ανάρτηση.
Πρόκειται να σας πω πως να βάλετε στη σελίδα σας το καλύτερο web radio των blogs.
Δεν είναι άλλο από το Iraklio Web Radio.Καιρό τώρα το έχω στο blog μου και σας μαγεύει με τα ωραία τραγούδια που επιλέγει ο super DJ Niok.

Για να το βάλετε στη σελίδα σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1.Σύνδεση στον λογαριασμό σας από τον blogger.com
2.Πανόπτης< Διάταξη<Στοιχεία σελίδας>Προσθήκη gadget>HTML/JavaScript
3.Εκεί επικολλήστε τον παρακάτω κωδικό:


<center style=”color: rgb(51, 102, 255);”><a href=”http://irakliowebradio2.blogspot.com/”><span style=”font-weight: bold;”>Ακούτε Iraklio Web Radio</span></a></center>
<div style=”text-align: center;”><object classid=”clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000″ id=”utv886698″ width=”175” height=”18“><param value=”autoplay=always&brand=embed&cid=1832828″ name=”flashvars”/><param value=”true” name=”allowfullscreen”/><param value=”always” name=”allowscriptaccess”/><param value=”http://www.ustream.TV/flash/live/1/1832828″ name=”movie”/><embed allowscriptaccess=”always” flashvars=”autoplay=always&brand=embed&cid=1832828″ type=”application/x-Shockwave-flash” height=”18” src=”http://www.ustream.TV/flash/live/1/1832828″ id=”utv886698″ allowfullscreen=”true” width=”175” name=”utv_n_58957″></embed></object></div>
<span style=”font-style:italic;”><a href=”http://johnpatrablog.blogspot.com/2009/12/no1-web-radio-blog.html”>Put this in your site</a></span>Σας έχω μαρκάρει τις μεταβλητές ύψους-πλάτους για να ρυθμίσετε μόνοι σας το μέγεθος του player.

4.Αποθήκευση και τώρα απολαύστε το καλύτερο διαδικτυακό ραδιόφωνο!

Πείτε την άποψή σας αφήνοντας ένα σχόλιο.
Lyrics Plugin, χρήσιμο πρόγραμμα για στίχους τραγουδιώνPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Πηγή:techn-all-ogy

Σήμερα θα σας δείξω ένα πρόγραμμα, με το οποίο θα μπορείτε την ώρα που ακούτε τραγούδια από windows media player και winamp, να βλέπετε αυτόματα τους στίχους των τραγουδιών.

Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται Lyrics Plugin και στην ουσία είναι πρόσθετο για τα 2 προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Η εγκατάσταση του είναι απλή και μόλις ανοίξετε τον player που επιλέξατε όταν κατεβάσατε το Lyrics Plugin, θα δείτε αυτόματα τους στίχους να εμφανίζονται όταν αλλάζετε τραγούδια. Υποστηρίζει πάρα πολλά τραγούδια και αν κάποιο στίχο δε σας τον εμφανίζει, μπορείτε εσείς να τον προσθέσετε, πατώντας edit.

Το πρόγραμμα αυτό δουλεύει και στα windows 7 και φυσικά στις προηγούμενες εκδόσεις windows. Οι απαιτήσεις του είναι ελάχιστες, απλά προϋποθέτει να έχετε το windows media player ή το winamp.Καλή ακρόαση!!!
Απίθανo widget με όλους τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς!Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDFΚαλησπέρα σας,

πρόσφατα ανακάλυψα δύο πολύ ωραία widgets με όλους (σχεδόν) τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδος.Αυτά τα widgets λοιπόν θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας.
Δείτε τα παρακάτω και αν σας αρέσουν βάλτε τα στο blog σας.

Αν σας αρέσουν τα παρακάτω widgets μπορείτε να τα βάλετε στο blog σας με τον κώδικα που σας δίνεται.
(Διάταξη>Προσθήκη gadget>HTML/Javascript και εκεί βάζετε τον κώδικα)
Και μετά θα μπορεί ο καθένας από το blog σας να συντονίζεται στον αγαπημένο του σταθμό.
Σας έχω βάλει στην αρχή το widget και από κάτω είναι ο κωδικός.

RS Radio – ShowHide WidgetΚωδικός html:RS Radio – TabStyle WidgetΚωδικός html:
Αυτά τα widgets τα δημιούργηθακν από το team του RS-Radio.


Και κάτι ακόμα:

Αν σου άρεσε το παραπάνω gadget μπορείς να γραφτείς δωρεάν στην εφημερίδα της σελίδας από το http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=Johnpatrablog&loc=en_US και θα σου έρχονται στο mail σου αυτόματα όλα τα tips & tricks για να μην χάνεις κανένα και να είναι το blog σου μοναδικό!
Μην το σκέφτεσαι άλλο!Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα και όποτε θέλεις μπορείς να ξεγραφτείς.


Άφησε μου ένα σχόλιο και πες μου τις εντυπώσεις σου.
Βάλτε μουσική και τραγούδια στο blog σας! (UPDATED)Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF———————————————————————————-
UPDATE (17/11/09):Παρακάτω σας δίνω κάποια sites από τα οποία θα μπορείτε να βάλετε μουσική στο blog σας.Σας ρωτάω επίσης αν ξέρετε εσείς κάποιο site να το αφήσετε με ένα σχόλιο για το μάθουν κι άλλοι.Είδα ότι υπάρχει αναπόκριση και έχουν δημοσιευτεί με σχόλια από επισκέπτες κάποια site.Για να μην τα ξαναγράφω τώρα σας λέω ότι όσοι διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ διότι μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε.
———————————————————————————-
Στη σημερινή μου ανάρτηση θα σας δείξω πως μπορείτε να βάλετε μουσική στο blog σας.
Μπορείτε να βάλετε μόνο ένα τραγούδι ή και μια playlist.
(πολλά τραγούδια μαζί)
Επίσης μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ,ώστε όταν μπαίνει κάποιος στο blog σας να αρχίζει η μουσική να παίζει αυτόματα.
Πάμε να δούμε πως γίνονται τα παραπάνω.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι.
Μερικοί από αυτούς είναι πολύ καλοί αλλά και πολύ δύσκολοι για αυτό θα τους αποφύγω.
Θα σας πω δύο πολύ εύκολους τρόπους για να βάλετε μουσική στο ιστολόγιό σας.
Κι οι δύο τρόποι γίνονται μέσα από ιστοσελίδες.

Από το Playlist μπορείτε να βάλετε μουσική στην ιστοσελίδα σας.
Καταρχίν πρέπει να φτιάξετε έναν λογαριασμό (ενν. δωρεάν).
Αφού τον φτιάξετε ξεκινάτε να αναζητάτε τα τραγούδια που ενδιαφέρεστε και να τα βάζετε μέσα σε μια playlist.
Όταν βάλετε όσα τραγούδια θέλετε θα πατήσετε “Embed” (κάτω δεξιά το έχει).
Αφού ρυθμίσετε την playlist σας όπως θέλετε θα σας δώσει τον html κωδικό της.
Από εκεί και πέρα ξέρετε που να τον βάλετε.(αν όχι αφήστε σχόλιο να σας πω)

Το δεύτερο site είναι το Imeem.
Και εδώ πρέπει να φτιάξετε έναν λογαριασμό.
Μετα φτιάχνετε μια playlist όπως και στο προηγούμενο site.
Κάθε playlist γράγει από κάτω “Embed” και δίπλα έχει τον κωδικό html.
Αν θέλετε να παίζει αυτόματα η playlist την στιγμή που μπαίνει κάποιος στο blog σας (δεν το συστήνω γιατί είναι ενοχλητικό για τους άλλους) θα τσεκάρετε το τετραγωνάκι που λέει “Auto play”.

Να προσθέσω επίσης ότι αυτές τις playlists εκτός από το blog σας μπορείτε να τις βάλετε στο Facebook ,στο MySpace και σε άλλα τέτοια δίκτυα.

Αν για κάποιον λόγο δεν σας ικανοποιούν οι παραπάνω ιστοσελίδες μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο google με λέξεις κλειδιά ,όπως:
“create playlist” ,
“free playlist blog” και άλλα τέτοια.
Αν βρείτε κανένα καλό site αφήστε ένα σχόλιο για να το μάθουν κι οι υπόλοιποι.
Πάντως αυτά τα δύο site είναι από τα κορυφαία.

Καλή επιτυχία και αν κάτι δεν σας πετυχαίνει αφήστε μου ένα σχόλιο.