Blogger Tips – Tricks – Gadgets – Templates – Hacks

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ – DOWNLOAD FREE MOVIES WITH GREEK SUBTITLESPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


ΠΡΟΣΟΧΗ: (updated on 7/9/12)σελίδες όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω ανοίγουν – κλείνουν – μεταφέρονται συνέχεια με αποτέλεσμα να

μην προλαβαίνουμε να διορθώνουμε τα παρακάτω links. 

για αυτό το λόγο χρειαζόμαστε τη συνδρομή σου ώστε η παρούσα ανάρτηση να διατηρείται πάντα επίκαιρη και ανανεωμένη.

για αυτό ότι σελίδες ξέρεις για download γράψε τις με ένα σχόλιο από κάτω…Πρόγραμμα για να βρεις τον html code κάθε χρώματος!Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα ένα προγραμματάκι που πραγματικά με εντυπωσίασε, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Πρόκειται για το HTML color v1.4, το οποίο δείχνει τον κωδικό του κάθε χρώματος στο σημείο που βρίσκεται ο δείκτης του ποντικιού!

Είναι πάρα πολύ πρακτικό, κυρίως για δημιουργούς και προγραμματιστές blogs, αλλά και για τον κάθε έναν blogger.

Αν, για παράδειγμα, δείτε σε κάποια σελίδα ένα χρώμα που σας αρέσει, βάζοντας το δείκτη του ποντικιού σας πάνω στο χρώμα, αμέσως εμφανίζεται ο κωδικός του, σε τρεις μορφές. Html, που είναι και ο βασικός για τους bloggers, καθώς και σε RGB και Tcolor. Υπάρχει και μια τέταρτη ένδειξη, όπου δείχνει το ακριβές σημείο της οθόνης, όπου βρίσκεται ο δείκτης του ποντικιού.

Για πιο ακριβή αποτελέσματα, έχει και zoom μέχρι και 8x.

Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον κωδικό, και να το χρησιμοποιήσετε.Το προγραμματάκι δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση στον υπολογιστή. Είναι μόλις 147 Kb, και τρέχει απ’ ευθείας με διπλό κλικ.

Μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας το Download
Δοκιμάστε το, και είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει.


Πηγές: http://ekabitis-tips-tricks.blogspot.com/
Copyrights: http://bloggertips.gr/
Video DownloadHelper για να κατεβάζετε videos από το youtubePrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Ηλίας και σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να κατεβάζετε τα βίντεο που βλέπετε σε οποιοδήποτε Site/Blog  πάντα δωρεάν. Ακούστε με προσεκτικά θα είμαι πολύ σύντομος για να μην σας κουράζω.Πρώτο και βασικότερο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι αυτό το πρόσθετο δουλεύει μόνο στο Mozilla Firefox.Ακολουθήστε αυτά τα βήματα προσεκτικάΒήμα 1οΚάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το πρόσθετο.Μετά μπορεί να σας δείξει αυτήν την εικόνα
Πατήστε “να επιτρέπεται”.Βήμα 2οΜετά θα σας ρωτήσει για να κάνει την εγκατάσταση του προσθέτου
Εσείς θα πατήσετε “Εγκατάσταση”.Βήμα 3οΜετά περιμένετε να το κατεβάσει
και μόλις το κατεβάσει πατάτε επανεκκίνηση.
Βήμα 4οΤώρα θα σας δείξω πως να κατεβάσετε ένα βίντεο με το Video DownloadHelper.

Κοιτάξτε ένα παράδειγμα στο YouTube. Αυτά τα μαύρα σημεία τα έχω βάλω εγώ για να μην γίνει καμία παρεξήγηση με τον κάτοχο του βίντεο.
Το πάνω αριστερά κουμπάκι είναι περισσότερο είναι για προχωρημένους να το πω έτσι, και με άλλα λόγια δεν σας χρειάζεται γιατί έχει κάποιες λειτουργίες που είναι με πληρωμή και εμείς δεν θέλουμε τέτοια.Περισσότερο θα σας χρειαστεί το κάτω δεξιά κουμπάκι που είναι το βασικό σημείο από το οποίο κατεβάζουμε τα βίντεο. Μόλις κάνετε κλικ πάνω θα σας βγάλει μια  λίστα με το όνομα του βίντεο και με τις διαθέσιμες μορφές(MP4, 3gp κλπ) που θα βρίσκονται δίπλα από τον τίτλο του βίντεο. Εσείς κάντε κλικ σε όποιο επιθυμείτε να κατεβάσετε. Ο χρόνος που θα κάνει για να κατεβεί είναι ανάλογα με το μέγεθος του βίντεο.*Με τον ίδιο τρόπο γίνετε σε όλα τα Site/Blog.
Βήμα 5οΜετά αν δεν σας αναγνωρίζει το βίντεο κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα για μετατροπή βίντεο.Από      ΕΔΩ         και από       ΕΔΩΑν έχετε κάποιο πρόβλημα μην διστάσετε γράψτε ένα σχόλιο και θα σας απαντήσω όσο ποιο γρήγορα μπορώ.
Βγάλτε φωτογραφία την …οθόνη σας!Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Όταν βλέπετε στο internet κάτι και θέλετε να το στείλετε κάπου τι κάνετε?

Φαντάζομαι ότι δεν τραβάτε φωτογραφία με την κάμερά σας, γιατί αν το κάνετε αυτό…

Σήμερα σας έχω τη λύση.

Δείτε πως αποθηκεύετε σε φωτογραφία την οθόνη του υπολογιστή σας ή ένα μέρος από την οθόνη.

Για παράδειγμα έτσι έχω βγάλει αυτή την φώτο: http://i26.tinypic.com/34s058z.jpgΛοιπόν ας πούμε ότι βρίσκεστε στο site μου (όπως είστε τώρα δηλαδή) και θέλετε να βγάλετε φωτογραφία την εικόνα.Απλά πατήστε ταυτόχρονα στο πληκτρολόγιό σας το PRTSC_SYSRQ μαζί με το CTRL.Το CTRL ξέρετε που είναι.

Το PRTSC_SYSRQ είναι κάπου πάνω δεξιά κοντά στο PAUSE BREAK ή στο DELETE.Να ένα πληκτρολόγιο που βρήκα:
Δίπλα στα κουμπιά που λέω σας έχω βάλει κόκκινο και κίτρινο θαυμαστικό.

(μην γελάτε’ απλά δεν σκέφτηκα άλλον τρόπο για να σας δείξω ποια κουμπιά εννοώ)Αφού τα πατήσετε, ανοίγετε το πρόγραμμα Ζωγραφικής.Το πρόγραμμα Ζωγραφικής υπάρχει σε όλους τους υπολογιστές.Αν δεν ξέρετε που είναι πατήστε Έναρξη>Προγράμματα και Βοηθήματα για να το βρείτε.Πάνω στις καρτέλες του προγράμματος της Ζωγραφικής πατήστε Επεξεργασία και Επικόλληση.Και ξαφνικά θα δείτε την φωτογραφία από την οθόνη του υπολογιστή σας.Έπειτα μπορείτε να την επεξεργαστείτε με τις δυνατότητες που σας παρέχει το πρόγραμμα.Τέλος μην ξεχάσετε να την αποθηκεύσετε σαν νέο αρχείο.Τώρα μπορείτε να την ανεβάσετε στο tinypic και να την κάνετε ότι τη θέλετε.Καλή σας μέρα!
Οι 10 καλύτερες Web εφαρμογές για να αντικαταστήσετε τα προγράμματα σαςPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Οι Web εφαρμογές είναι σε θέση να αντικαταστήσουν επάξια τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε στον υπολογιστή μας. Δεν χρειάζονται εγκατάσταση, οι περισσότερες είναι δωρεάν και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε. Σας παρουσιάζω τις 10 καλύτερες από αυτές.


Οι 10 καλύτερες Web Εφαρμογές1) Photoshop.com – Χρησιμοποιείστε το Photoshop online χωρίς να χρειαστεί να το κατεβάσετε ή να το πληρώσετε. Αυτή η εφαρμογή σας παρέχει και 2GB αποθηκευτικό χώρο για τις επεξεργασμένες εικόνες σας.

2) Skydrive.com – Σας δίνει αποθηκευτικό χώρο 25GB για να αποθηκεύσετε ότι τύπο αρχείου θέλετε για πάντα. Στα αρχεία σας έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Το Skydrive ανήκει στη Microsoft και η χρήση του είναι δωρεάν.

3) Screen Toaster – Καταγράψτε κάθε κίνηση στην οθόνη σας, αποθηκεύστε τη ή μοιραστείτε τη με τους φίλους σας. Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και όλα γίνονται με ένα και μόνο κλικ.

4) Truveo – Βρείτε και παρακολουθείστε βίντεο από όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες βίντεο όπως το Youtube, με τη δύναμη της μηχανής αναζήτησης της AOL.

5) Iterasi – Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να αποθηκεύσετε μια ιστοσελίδα όπως ακριβώς είναι για να τη διαβάσετε στο μέλλον. Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να δείτε όλες τις αποθηκεύσεις σας, οι οποίες μπορεί να μην υπάρχουν καν στο διαδίκτυο.

6) Ping.fm – Μπορείτε να ενημερώσετε όλους τους λογαριασμούς σας στα social networks, τα emails σας, τα blogs σας και τα IM ταυτόχρονα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε το μήνυμά σας στο Ping.fm και αυτό θα φροντίσει τα υπόλοιπα.

7) Animoto – Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε ταινία με διάφορα οπτικά εφέ, φυσικά δωρεάν.

8) RescueTime – Αυτή η εφαρμογή καταγράφει πόσο χρόνο περνάτε μπροστά στον υπολογιστή σας online. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε το παραμικρό, η καταγραφή του χρόνου γίνεται αυτόματα.

9) Sumo Paint – Δημιουργήστε τις δικές σας εικόνες από την αρχή ή επεξεργαστείτε φωτογραφίες με το Sumo Paint. Υποστηρίζει ακόμη και layers. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες online ή στον υπολογιστή σας.

10) Zamzar –  Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μετατρέψετε έγραφα, εικόνες ή βίντεο σε διάφορες μορφές χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε καμία εφαρμογή στον υπολογιστή σας.Πηγή: Iks-team
Widget για να κατεβάσεις ότι πρόγραμμα θέλειςPrint Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDFΆλλο ένα απλό, μα πολύ καλό και χρήσιμο widget, σας έχω για σήμερα. Είναι ένα widget με 41 μικρά εικονίδια προγραμμάτων. Και όποιος πατήσει το κάθε εικονίδιο κατεβάζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το είχα και εγώ αυτό το widget για μια περίοδο στο blog μου, αλλά επειδή θέλω να κάνω πιο ελαφρύ το blog μου, το διέγραψα.

Αυτό το widget πρέπει να το έχει κάθε blog που ασχολείται με:
Τεχνολογία, Computers-Πληροφορική, Προγράμματα και κώδικες.

Οφείλω να πω ότι αυτό το widget μου το έδωσε το blog “exypno“.

Η προσθήκη του είναι απλή, σαν οποιοδήποτε άλλο widget.

(σχεδίαση>στοιχεία σελίδας>προσθήκη gadget>HTML-JAVASCRIPT)


html κωδικός του widget:


<img style=”width: 160px; height: 74px;” alt=”g.live” src=”http://www.idsecuritysolutions.com/Images/download_button.jpg” />

<center>
<a target=”_blank” href=”http://g.live.com/1rewlive3/pt-brz/wlsetup-web.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://3.bp.blogspot.com/_Fca2TSNaqb0/St_4X2eyJlI/AAAAAAAAA1c/jZ2pj61DhBE/S180/2009h.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/plug-ins/javaruntime/jre-6u12-windows-i586-p.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i29.tinypic.com/2mmagzm.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.puxarapido.com.br/downloads/puxarapido_v0861.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i28.tinypic.com/29nfj1k.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.epsxe.com/files/epsxe170.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i29.tinypic.com/2w33lgh.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.divx.com/divx/DivXInstaller.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://img256.imageshack.us/img256/8053/81782374.png” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://ufpr.dl.sourceforge.net/sourceforge/aresgalaxy/aresregular211_installer.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/23888/3896.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-481.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/41034/5887.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://files.avast.com/iavs4pro/setuppor.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/5576/2274.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://ufpr.dl.sourceforge.net/sourceforge/emule/eMule0.49c-Installer.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/6345/2501.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.rarlab.com/rar/wrar380br.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2657/1518.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.limewire.com/download/lastValidVersions/all_platforms/LimeWireWin.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2219/1437.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://el.www.mozilla.com/el/firefox/”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://kara.allthingsd.com/files/2008/07/mozilla_firefox_readerszone.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/9.x/9.1/ptb/AdbeRdr910_pt_BR.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/907/651.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.enriquepuertas.com/wp-content/files/vdownloader.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/42942/6502.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/graphics/PhotoScapeSetup_V3.3.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/46101/8592.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://software-dl.real.com/0434a30bb9da87176914/windows/installer/stubinst/stub/rp11/R41RD01/RealPlayer11GOLD.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/4521/1907.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.mediafire.com/download.php?nzi51jtmwly”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/3586/1653.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/2/E/B/2EB4A8C1-419A-4139-8608-57109F5568B4/IE8-WindowsXP-x86-PTB.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/49944/13364.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/e/b/2/eb20c6d8-1e81-4f37-8fc8-47c0f97d743e/wmp11-windowsxp-x86-pt-br.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/40195/5727.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/51303/15751.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://ftp.opera.com/pub/opera/win/964/int/Opera_964_int_Setup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/38343/5347.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.piriform.com/ccsetup219.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/40195/5727.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://dl.google.com/packdata/ci_earth/peruser/googleearthsetup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/26308/41766.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/multimedia/klmcodec485.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/35104/4630.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.xpcodecpack.com/download”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/30616/4225.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.skype.com/SkypeSetup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/53005/16576.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.utorrent.com/1.8.2/utorrent.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/37053/5001.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/drives/daemon4304-lite.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/30070/4191.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://dl.orbitdownloader.com/dl/OrbitDownloaderSetup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/43379/6748.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.iobit.com/asc-setup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/38021/5255.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/d/c/c/dccd3e5b-aef9-4f61-bfc4-d973396282aa/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-PTB.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/51013/15663.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://www.any-dvd-converter.com/any-video-converter-free.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/44172/7218.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://downloads.pcworld.com/pub/new/graphics___multimedia/video/video_tools/dvdshrink32setup.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/38346/5348.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.speedbit.com/dap9.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/1354/792.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/8/1/e/81ed90eb-dd87-4a23-aedc-298a9603b4e4/directx_9c_redist.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://i29.tinypic.com/hrmrtd.gif” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp5552_full_emusic-7plus_pt-br.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/7597/2755.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.51.330.zip”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/45896/8412.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/QuickTime/061-5376.20090121.BD7E9/QuickTimeInstaller.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2600/1509.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/36889/4972.jpg” /></a><a target=”_blank” href=”http://dl.google.com/chrome/install/172.28/chrome_installer.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/53549/17018.jpg” /></a>
<a target=”_blank” href=”http://ufpr.dl.sourceforge.net/sourceforge/gimp-win/gimp-2.6.6-i686-setup.exe”><img style=”width: 30px; height: 35px;” alt=”g.live” src=”http://www.baixaki.com.br/imagens/2602/1510.jpg” /></a></center>
<font face=”Tahoma”><a target=”_blank” href=”http://johnpatrablog.blogspot.com/2010/07/widget.html”><span style=”font-size: 6pt; text-decoration: none”>Johnpatrablog</span></a></font></font>
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ WIDGET:
g.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveg.liveg.liveg.liveg.live
g.liveΚάτω από το widget έχω βάλει έναν σύνδεσμο που οδηγεί εδώ. Σας παρακαλώ μην τον σβήσετε, αλλά αν σας ενοχλεί τόσο δεν μπορώ να σας απαγορέψω να το διαγράψετε. Αλλά πόσο να σας ενοχλήσει? Τον έχω κάνει τόσο μικρό, που σχεδόν δε φαίνεται!

Αποθηκεύστε το widget κι απολαύστε το!

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο 🙂

Διαδώστε αυτό το post στο facebook με ένα απλό πάτημα του παρακάτω κουμπιού: